top of page
20210430015-RVL_4796-ReggyPhotography.jpg

Release Your Body

transformational cupping, ademwerk, healing

Hoe ik werk

Ik werk vanuit de visie dat alles wat je mee maakt in je lichaam wordt opgeslagen. Trauma's van intens tot klein, spannende gebeurtenissen, stress en ook blijdschap en enthousiasme.

Als deze emoties niet worden geuit, slaat het op in je lichaam en gaat het in de loop van de tijd blokkades vormen. Op je energetisch lichaam en je fysieke lichaam. Hierdoor kunnen fysieke klachten ontstaan maar kan je ook  het gevoel hebben dat je niet lekker in je vel zit of dat het allemaal niet lekker stroomt.

Door op energetisch niveau contact te maken met jou, kunnen we samen voelen waar de blokkades zitten en gaan we onderzoeken wat er opgeslagen ligt.


We zetten deuren open, raken trauma's aan en her-programmeren je systeem. Waarna je dit direct kan integreren in je leven. Zodat je het leven kan creëren zonder beperkingen, een leven wat jij wilt. Een vrij leven.

20210430005-RVL_4627-ReggyPhotography.jpg

Body Release Sessie

In een Body Release sessie zetten we altijd precies in wat nodig is. Soms is het Transformational cupping gecombineerd met healing, soms is het enkel een healing wat nodig is. Tijdens een kort gesprek van tevoren kunnen we samen bepalen wat het beste is voor jou in dat moment.

Transformational Cupping

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping (met glazen cups) en manuele therapie. Een combinatie van Oosterse- met Westerse geneeswijzen waarbij voeding als ondersteuning dient.

Transformational cupping zet alles in beweging; de tool is de cup waar we de huid mee vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten lostrekken (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe). Zo kan het lichaam weer doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden. 

Breathwork

Tijdens een ademwerk sessie gaan we terug naar de verbonden ademhaling die we als kind zijn afgeleerd. Door de adem verbonden door het lichaam te sturen, gaan we blokkades opsporen. Daar brengen we de aandacht heen, maken we ruimte voor en laten los. 

Door de ademhaling verbind je met je lichaam en kan je de boodschappen van je lichaam horen en volgen.

Verbonden ademwerk werkt diep op fysieke, emotionele en spirituele lagen.

Hierdoor is het ontzettend helend en transformerend. 

Healing

In verbinding met universele energie help ik jouw energie weer te stromen. 

Door in te checken in jouw energieveld, kan ik voelen en zien waar de energetische blokkades zitten. door mijn handen op verschillende plekken op je lichaam te leggen, zorgen we ervoor dat je energie weer gaat stromen en je lichaam gaat helpen om te herstellen.

Soms gaat dit gepaard met specifieke beelden, boodschappen of andere tekens uit het Universum. Dit alles ter ondersteuning van jouw proces.

20210430018-RVL_4857-ReggyPhotography.jpg

Voor wie?

Herken je jezelf in 1 (of meer) van deze dingen?

 • gekke terugkerende fysieke klachten

 • gevoel van energetische blokkades in je lijf

 • je loopt vast (op welk niveau dan ook)

 • je zit veel in je hoofd en weinig in je lichaam

 • je bent een ervaren emotie wegdrukker

 • je ervaart veel spanning

Fysiek heb ik niet zoveel last van de beursen plekken gelukkig. Ik kan gewoon lekker alles bewegen zonder overal pijntjes te voelen. Dus alles is los en het bloed stroomt weer.

Mentaal is het alsof de onrust/stress uit me is getrokken. Ik had volgens mij een constante onrust gevoel wat doorsijpelde. Kon me al druk maken als ik iets later achter de laptop schoof... En dat is weg!!

Ik lijk wel gegronder en dichter bij mezelf te staan!!!!

Letterlijk lekker in mijn vel en het is zo chill om me niet om elk wissewasje gelijk in standje 10 paniek te schieten.

Dus heel erg bedankt! Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Aleks

Nazorg

Na de behandeling begint het werk voor jou. Er zijn wellicht zaken aangeraakt die aandacht nodig hebben en waar je zelf mee aan de slag mag gaan. Natuurlijk ben ik altijd bereikbaar om je daarbij te ondersteunen.
Belangrijk is dat je vlak na de behandeling veel water drinkt om de afvalstoffen af te voeren. Ook is het belangrijk dat je je lichaam rust geeft en emoties die komen, de ruimte geeft. Alles is opgeschud en heeft tijd nodig om weer rustig neer te dalen en een nieuwe plek te vinden. Integratie.
Ik ben bereikbaar voor ondersteuning en vragen tijdens dit proces.

20210430019-RVL_4873-ReggyPhotography.jpg

Praktische informatie

 • Duur behandeling: 2- 2,5 uur

 • trek gemakkelijk zittende kleding aan

 • Ondergoed wat tegen olie kan

 • Geschikt voor mannen en vrouwen

 • Kosten per behandeling €197,- (als je als ondernemer een factuur wiltontvangen, komt de BTW er bij)

 • Minimaal 4 behandelingen is geadviseerd. 

 • Persoonlijk begeleide trajecten of pakketten met reductie bespreekbaar.

 • Mogelijk op locatie

20210430002-RVL_4527-ReggyPhotography.jpg

Afspraak maken?

bottom of page