top of page

FAQ

Wild Woman Rising

Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

Dat is geen probleem. De online sessies worden opgenomen en zijn levenslang terug te kijken. Natuurlijk kan het zijn dat je een keer een live dag gaat missen. Dan gaan we samen kijken hoe we dit kunnen opvangen.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt

De live dagen duren gemiddeld 8 uur, je bent daarnaast ook 1x een weekend op pad en de online sessies zullen variëren van 1 - 2,5 uur. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je tijd vrij maakt voor de integratie. Om zo ook in je dagelijkse leven te kunnen gaan ervaren wat je tijdens de sessies al voelt. Hoeveel tijd je hierin steekt is aan jou.

Kan ik in delen betalen?

Zeker weten. Er zijn verschillende mogelijkheden. Het moet toegankelijk zijn voor iedereen die dit voelt. Neem voor de mogelijkheden even contact met me op.

Het komt me nu niet uit? Wanneer start de volgende?

De volgende Wild Woman Rising start eind september. 

Verbonden ademsessie

Kan ik ook 1 sessie doen?

Je kan enkel 1 sessie bij mij doen als we al eens eerder hebben gewerkt samen. Dit heeft te maken met de integratie van de sessie. Mocht je willen kennismaken met mij voordat je 5 sessies boekt kan dat natuurlijk. Boek dan een digitale kop koffie of kom naar een groepsessie. Bekijk daarvoor de agenda.

bottom of page