top of page

Lees hier de ervaring van Maudy

De Rebels Journey, waar moet ik beginnen haha. 

Nou en of het een reis is voor een rebel! Het is een prachtige reis, vol uitdagingen en verrassingen. Grenzen verleggen en buiten mijn comfort zone. En dat met heel veel liefdevolle begeleiding, waardoor de uitdagingen voor mij niet eens echt als een groot ‘ding’ voelden. Ik deed het gewoon… En het ongemak voelen en daar doorheen kunnen bewegen (van ‘met ondersteuning’ naar ‘zelfstandig’) en mezelf leren kennen (wat gebeurd er nou eigenlijk? En waarom? Wil ik dat of kies ik wat anders? En hoe dan?). Wat een power is er vrijgekomen! Wat een vrijheid! Wat een verbinding met mezelf. 

Elke keer als ik weer de autorit maakte, had ik geen idee wat me te wachten zou staan. Maar echt elke dag was een verrijking, een diepgang, een liefde. Echt een geschenk aan mezelf! Het is groeien in mezelf, met werkelijk fantastische begeleiding. Want Carlijn is echt geweldig! Heel eerlijk, recht door zee, confronterend en tegelijk zo liefdevol, empathisch, steunend, altijd daar op de juiste plek. En raakt ze ook de juiste plek, altijd ‘spot on’. Het is zo veilig en vertrouwd! Ze voelt als een warm nest, heel betrokken. Zoveel vanuit haar gevoel en intuïtie, samen met haar ervaring en kennis, echt genieten en inspirerend! Ik ben op plekken in mezelf geweest waarvan ik niet wist dat ik ze bestonden. Ik heb diepe ervaringen gehad en ook absolute hoogtepunten. En heel veel gelachen, tot buikpijn en tranen aan toe. En niet 1 keer ;) Want dat is ook echt Carlijn, licht en vol humor. 

Het was een mooi veelzijdig programma. Het heeft me kennis laten maken met dingen die ik nog niet (goed) kende of waar ik de diepgang niet mee had ervaren. Met hele fijne ‘gasten’ en mooie locaties. Het klopte allemaal voor mij. 

Het is heel afwisselend, met ‘kennis’ avonden, ervaringsavonden/dagen, verbindingsdagen, maar ook veel contact met Carlijn en de hele groep tussentijds. Altijd beschikbaar en bereid om te delen met elkaar, om kwetsbaar te kunnen en mogen zijn en om elkaar steun te geven of juist samen een feestje te vieren met de overwinningen. En lekker veel spiegels haha. Zo fijn om te voelen dat ik niet alleen ben, dat ik niet de enige ben met mijn ervaringen. Jeetje wat verschillen we toch eigenlijk weinig van elkaar, en wat willen we van binnen allemaal hetzelfde. Het was naast mijn persoonlijke verrijking ook echt verbinding, diepe connectie met vrouwen, een sisterhood. Ja dat kan echt ;) Wij waren ook verbaast hahaha. 

En het einde… die was met een BAM-KNAL! In Spanje <3  Met pijn in ons hart namen we afscheid van elkaar. Heimwee, het voelde zelfs een beetje als rouwen. Dat is dus een heel goed teken ;) Alleen maar vol lof en vol liefde, ik ben zo ontzettend dankbaar!!!!! Ik ben weer verbonden met mijn lijf en mijn gevoel, en kan vanuit mijn hart zeggen: ik hou van jullie!

"Jij leeft het programma zelf. Dat zorgt voor herkenning, verbinding en vertrouwen"

De ervaring van Henrieke

Lieve lieve Carlijn,

Een brief om mijn dankbaarheid en liefde onder woorden te brengen. Ik begin met het delen van een gedicht van Britt Nelissen uit ‘Poëzie in de chaos’. (aanrader!)

 

Misschien hoeven we niet te zweven

Door ruimte en door tijd

 

En zijn we juist op aarde

Om te genieten en te groeien

N deze werkelijkheid

 

We mogen het contrast ervaren

Ons lichaam voelen

Huilen naar de maandag en ademen naar de pijn

 

Wetend dat ons hart

Zich altijd het licht herinnert

Dat we in essentie zijn

 

Dit gedicht sloeg ik open met jou en de reis die ik samen met jou heb mogen maken tot nu toe in gedachten. En het is zo passend, de thema’s.

Werken met jou heeft me laten zien en ervaren wat het leven is. Jou liefde voor het leven ondanks al het donker is inspirerend. Ik bewonder het licht en de liefde die je geeft en ik oefen in het ontvangen 😊.

Met de Rebels Journey heb ik mogen ervaren dat alles van mij welkom is, dat ik niet alleen ben of het leven alleen hoef te doen. Dat ik gedragen word en dat ik mezelf kan dragen.

Het is prachtig om te zien hoe onze Rebels Journey zich heeft ontvouwd. Dit had niet gekund zonder jouw vertrouwen in het laten ontstaan wat er mocht ontstaan. Het luisteren, het afstemmen en het uitspreken.

Wat ik zo bijzonder vind aan het programma is dat jij zelf het programma leeft. Dat zorgt voor herkenning, verbinding en vertrouwen bij mij als deelnemer. Met de Journey heb ik verder stappen gezet in het weer herinneren van mijn eigen licht, het herinneren hoe liefde voelt, hoe ik emoties er mag laten zijn zonder verhalen en vertrouwen te hebben in mezelf en het leven. En dat alles met mensen die me op dieper level begrijpen en achter me staan. Dat is goud waard.

Ik dank jou met heel mijn hart en dank het leven dat je op mijn pad bent gekomen als teacher. Ik hoop dat je verder met me meeloopt, omdat ik nog niet uitgeleerd ben 😊 en ik je ook zal missen!

 

In liefde,

Henrieke

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-07 om 20.40.28_9746bae4.jpg

De ervaring van Justyna

Het moment waarop ik besloten heb om in relatie te stappen met The Rebels Journey kan
me heel goed herinneren.
Twee dagen ervoor zat ik gezellig te ontbijten met een groep interessante mensen die
allerlei verhalen met elkaar deelden. Één van de gesprekken ging over een héél leuk,
halfjaarlijks programma, met interessante thema's. En er waren nog plekken voor…
Op dat moment heb ik er niet erg veel aandacht aan geschonken. Toch is precies dat
gesprek blijven bij me hangen dus besloot ik even te gaan googelen om erachter te komen
wat voor leuk programma een onderwerp van het gesprek was. Snel stuitte ik op de website
van Carlijn en haar Rebels Journey. BAM! Ineens wist ik het:
DIT WIL IK!!!! Puur op gevoel
heb ik besloten: IK DOE HET!


Ik heb absoluut geen spijt van deze beslissing. Dat wil niet zeggen dat mijn reis niet zonder
vallen en opstaan ging.


Mijn proces ging gepaard met veel weerstand dat regelmatig opvlamde en daarna weer
wegging om vervolgens hard toe te slaan.
Zo wilde ik de ene keer Carlijn iets aandoen
(Carlijn kan meesterlijk en binnen no time de pijnplekken opsporen en erin te wroeten) om
op een ander moment haar blindelings en onvoorwaardelijk te volgen.
Ik besef me nu dat
mijn mind, dat met veel vastgeroeste patronen en overtuigingen doordrenkt was, behoorlijk
wat trucjes heeft gebruikt om me in zijn klauwen vast te houden en de verandering en groei
tegen te gaan.
Het is hem niet gelukt! ;-)


The Rebels Journey betekent voor mij een kolossale groei.
Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen en ik heb een flinke stap gemaakt in
de richting van het
loslaten van controle. Ik heb mogen leren om onderscheid te maken
tussen
de stem van mijn hoofd en van mijn hart. Ik heb mogen inzien waar mijn kracht ligt. Ik
heb mogen voelen hoe het is om in de flow te zitten en
vrijwel moeiteloos door het leven te
gaan. Ik verzachtte. Ik ga nu liefdevol met mezelf om.

Zo’n reis gun ik iedereen.


Dank Carlijn, The Rebels Journey en mezelf.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-10 om 13.30.40_6cd94dc3.jpg

Wat Malya ervan vond

The Rebels Journey wam voor mij precies op het juiste moment! Na veel persoonlijke ontwikkeling te hebben gedaan. Is dit echt wel zo’n tof programma, heel uitgebreid veel persoonlijke aandacht en een te gekke groep.
Het fijne aan de rebels vind ik, net even dat stukje meer. Normaal doe je ergens iets en thuis moet je hier dan verder mee aan de slag. En dat alleen doen was voor mij nou net dat stukje wat ik lastig vond. Ik viel dan snel terug in oude patronen. Nu blijf je een half jaar aan jezelf werken en er is genoeg begeleiding, aandacht, support en steun. Dit vind ik echt heel fijn.
 
Ik heb geleerd om dichter bij mezelf te blijven, te voelen wat vind ik belangrijk, hoe wil ik dit dan en vooral hoe niet. Situaties die mij teveel kosten heb ik afscheid van genomen en ruimte gemaakt voor nieuw. Heel veel opgeruimd!
Carlijn is echt een topper en ben zo blij en dankbaar dat ik deze grote stappen en veranderingen met haar mag maken. ❤️🙏🏻

De ervaring van Karolien

Ik werd heel lang getriggerd door Carlijn haar Instaposts over de The Rebels Journey. Er zaten heel wat zaken in die op mn lijstje stonden zoals Human Design, breathwork, medicijnreis... dus hakte ik de knoop door en schreef me in. 

 

We werden meteen los geschud en van in het begin heb ik leren voelen. Dat voelen neem ik nu al een hele tijd mee en dat is verdomd pittig. Alles wordt weer overhoop gehaald, spiegels voor gehouden, angsten onder ogen gezien... En dat is zo confronterend en eigenlijk niet fijn.

Maar toch is het leuk want Carlijn leidt ons deskundig door deze reis en de kracht en energie van de medereizigers is zo waardevol. Ik ben blij dat deze vrouwen in mijn leven zijn gekomen! En ik weet dat ik dit proces nodig had. Het heeft me nu al heel wat gebracht waar ik anders nooit gekomen was! En daarvoor ben ik erg dankbaar.

De ervaring van Sharda

The Rebels Journey leverde me tot dusver dit op

Inzicht

Zelfreflectie

Zelfliefde

Loskomen van schuldgevoelens

Bijna geen angst meer 

 

Ik ben blij dat ik de Journey ben aangegaan. Toen ik het hoorde heb ik zonder na te denken en puur op mijn gevoel afgegaan en ja gezegd. Programma hoorde ik pas later en grote verrassing was dat er een plantmedicijnreis gepland stond 😳 Ja dat was erg spannend. Maar O wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Zoveel duidelijker geworden en super goed begeleid.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-10 om 13.30.40_6cd94dc3.jpg

Wat Soraya ervaarde

De Rebels Journey is voor mij heel waardevol geweest. 


Carlijn is een hele fijne vrouw die je ziet, hoort, steunt en de juiste vragen stelt. Haar programma is niet zomaar een programma. Het is een hele fijne manier om in stappen jezelf te verkennen en uit je comfort te gaan. Het heet niet voor niets Rebels Journey… Ik heb ervaren hoe fijn het is om niet in kaders te denken of te leven, maar in mogelijkheden. 


Ik was heel erg zoekende naar alles buiten mijzelf om mezelf te helen en antwoorden te vinden over mezelf. 


Het hele proces, alle ervaringen, alle kleine en grote momenten hebben mij steeds dichterbij mezelf gebracht. Elke keer mocht ik een laagje afpellen, maskers, een oud verhaal, overtuiging, een patroon, iets wat mij niet meer dient… 
Er kwam steeds meer ruimte voor liefde, zachtheid, compassie, veiligheid, intuïtie, echtheid en vooral voelen…


De groep die zich vormt en met je mee groeit, geeft je weer nieuwe spiegels die je onbewust toch ook met je meedraagt. Zo kun je samen weer nieuwe lagen afpellen en zelf je verhaal schrijven en verankeren wat je vroeger nooit hebt gehad of ervaren. 


Tijdens alle processen die je aangaat, wordt je steeds hechter met elkaar. Je draagt elkaar naar je authentieke zelf, maar hoe fijn dat je ook ervaart dat je jezelf kan dragen op moeilijke momenten. Je ziet de ander, maar je gaat jezelf ook beginnen te zien. Je leert jezelf meer kennen en dat is een rauw proces wat gepaard gaat met je kwetsbaar opstellen. Je gaat je eigen binnenwereld verkennen en steeds wordt dat wereldje mooier. Want hoe donker het soms kan voelen, het licht schijnt altijd erdoorheen. En dan nu niet meer van buiten naar binnen, maar nu schijnt het licht van binnen naar buiten. Dat lichtje werd bij mij steeds groter. 


Want onder al dat opgebouwde shit, zit een persoon die naar buiten wil schijnen. En hoe fijn is dat, dat ik nu mijn eigen licht meer mag delen met de wereld ipv mijn bullshit. ;-) Dat is wat ik nu steeds meer mag gaan doen… Schijnen :-)) 

TRJ 2 Spanje.jpg
bottom of page