top of page
20211130-RVL_3923_Reggy-van-Liempd-Fotografie_Carlijn-van-de-Laar_edited.jpg

The Rebels Journey

Het half jaar programma dat je leven gaat veranderen

The Rebels Journey: Welcome

Ga mee op reis in jezelf

The Rebels Journey is een 6 maanden programma voor vrouwen die klaar zijn voor een grote transformatie. Om vanuit verbinding te gaan leven. Zodat je precies voelt welke richting je op mag, wat je nodig hebt en waar jouw essentie ligt.

6 maanden lang gaan diep verbinden met ons lichaam. Wat heeft ze ons te vertellen? Wat mag er losgelaten worden? Welke signalen geeft ze en hoe kunnen we die vertalen?

We gaan vanuit daar verbinden met ons hart en onze ziel. Verbinden met liefde en vertrouwen. Zodat je vanuit daar kan verbinden met de aarde, het Universum en de wereld om je heen.

Verwacht diepte, hoogte, door de angsten naar de overwinning. Verwacht veel lichaamswerk, voeding, ademwerk, energetische Healing, opstellingen, ceremonies en nog veel meer. Live en online, gasten, reflectie, verbinding en support van gelijk gestemde vrouwen.

The Rebels Journey: Text

"The authentic self is the soul made visible"

The Rebels Journey: Quote

Programma onderdelen

Hieronder een overzicht van de programma onderdelen van The Rebels Journey. Sommige onderdelen zijn live en sommige in de vorm van online masterclasses. Alles vult elkaar aan en is ondersteunend en verdiepend op het proces.

De live dagen zijn in De Zenschuur in Poppel (weekenden) en in Vleuten, Utrecht (dagen). Het afsluitende weekend in maart is in Alicante, Spanje.

Janina en Dewi 3.jpeg

Plantmedicijnreis -House of Louise

Een innerlijke plantmedicijn-reis onder de professionele begeleiding van Janina en Dewi van House of Louise. Deze reis zal helend zijn en veel inzichten geven waar we de rest van het programma mee verder kunnen werken.

20210129-RVL_2255-016-ReggyPhotography.jpg

(familie) Opstellingen

Een opstelling geeft op een magische manier inzicht in het veld waar je in staat. Systemisch worden de elementen van jouw vraagstuk zichtbaar neer gezet in de ruimte. Door hiermee te werken krijg je inzicht in de situatie wat door zal werken in je dagelijks leven.

Nienke.jpeg

Human Design - Nienke

Nienke maakt een persoonlijke handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

20210430008-RVL_4729-ReggyPhotography.jpg

Ademwerk

Door de ademhaling verbind je met je lichaam en kan je de boodschappen van je lichaam horen en volgen. Verbonden ademwerk werkt diep op fysieke, emotionele en spirituele lagen. Hierdoor is het ontzettend helend en transformerend.

Charmayne.jpeg

HEAT- Charmayne

HEAT (afgeleid van KAP) richt zich voornamelijk op het doorbreken van energetische blokkades, het terugvinden van de connectie met het lichaam en met jezelf. Waarbij het verleden, trauma´s en pijnstukken worden losgelaten en verwerkt.

20210129-RVL_2105-010-ReggyPhotography.jpg

Yoga

Yoga is een mooie tool om naar binnen te keren, om te voelen wat je lichaam nodig heeft in de beweging. Het helpt je lichaam sterk te maken en alles weer te laten stromen. We zullen verschillende vormen gaan beoefenen.

20210129-RVL_2006-008-ReggyPhotography.jpg

Inner Kind werk

Veel patronen zijn geankerd in onze jeugd. Angsten, verslavingen of vermijdingsstrategien hangen vaak samen met een gekwetst innerlijk kind. Dit is de plek waar je emotionele waarheid ligt opgeslagen. Die gaan we onderzoeken.

laviniaportretfoto.JPG

Hormonen en Cyclus _ Lavinia

De invloed van hormonen op je lichaam en je emoties kan enorm zijn. Lavinia gaat ons meenemen in de cyclus, waardoor je jezelf meer kan afstemmen hierop. Meer kan gaan voelen wat goed voor je is in welk moment.

20211130-RVL_3822_Reggy-van-Liempd-Fotografie_Carlijn-van-de-Laar.jpg

Chakrapsychologie

De chakra’s vertellen ons veel over ons leven, onze ervaringen, patronen, conditioneringen en gedragingen op allerlei thema’s, van liefde en seksualiteit tot gehechtheid en veiligheid. Een rode draad door het programma.

20210430002-RVL_4527-ReggyPhotography.jpg

Voeding - Lavinia

Voeding is een belangrijk onderdeel als het gaat om het lichaam. Hoe voed je je lichaam? Wat heeft jouw lichaam nodig? Dit gaan we uitzoeken met Lavinia.

WhatsApp Image 2022-10-17 at 12.22.24.jpeg

Monkey mind - Maartje

Maartje gaat ons meenemen in de kracht van de gedachten en hoe deze om te buigen. Vanuit haar NLP opleiding zet zij oefeningen in die je inzichten geven in je eigen manier van denken en welk effect dit heeft op je gedrag.

20210129-RVL_2140-012-ReggyPhotography_edited.jpg

Extra's

Er word een boekenlijst samengesteld met boeken die je kan lezen ter ondersteuning van het proces. Een muzieklijst, voedingsadvies en gegevens van specialisten. Online sessies zijn terug te kijken.

The Rebels Journey: Programs
20211130-RVL_3603_Reggy-van-Liempd-Fotografie_Carlijn-van-de-Laar.jpg

Voor wie?

The Rebels Journey is voor vrouwen die in verbinding willen zijn met hun lichaam. Zodat ze kunnen voelen welke keuzes ze mogen maken, zodat ze kunnen voelen wat het lichaam en de ziel nodig heeft. Zodat ze vanuit essentie kunnen gaan leven.

Dit betekent niet enkel licht en liefde, maar ook schaduwwerk. Dit programma is voor de vrouw die bereid is de confrontatie met zichzelf aan te gaan. Door de pijn, angst en weerstand heen te bewegen, omdat ze weet dat daarachter de antwoorden liggen. 

Kortom dit programma is voor de vrouw die gecommit is aan groei naar een leven vanuit flow.

The Rebels Journey: About

Wat levert het je op?

Deze Journey gaat je leven veranderen. Het is een reis die ik zelf afgelopen jaren heb gemaakt en die ik nu wil delen.

Als deze journey aan haar einde komt

  • ben je in verbinding met je lichaam en met Spirit. Hierdoor kan je luisteren en voelen wat nodig is.

  • je kan keuzes maken die jou dienen, die je het geluksgevoel geven.

  • je beweegt makkelijker door emoties heen. Ze slokken je niet langer op.

  • je voelt je zekerder, sterk, in vertrouwen en in controle van je eigen leven.

  • je hebt een toolkit aan ervaringen en specialisten die je altijd kan inzetten je te helpen op je verdere reis.

  • je hebt een sisterhood aan gelijkgestemde vrouwen om je heen die je supporten en ondersteunen waar nodig. 

  • En alles wat het je nog meer gaat opleveren wat ik nu niet eens kan bedenken.

The Rebels Journey: Text

- Reviews The Rebels Journey -

Wat andere zeggen over deze magische reis

The Rebels Journey: Testimonials

The Rebels Journey wam voor mij precies op het juiste moment! Na veel persoonlijke ontwikkeling te hebben gedaan. Is dit echt wel zo’n tof programma, heel uitgebreid veel persoonlijke aandacht en een te gekke groep.

Het fijne aan de rebels vind ik, net even dat stukje meer. Normaal doe je ergens iets en thuis moet je hier dan verder mee aan de slag. En dat alleen doen was voor mij nou net dat stukje wat ik lastig vond. Ik viel dan snel terug in oude patronen. Nu blijf je een half jaar aan jezelf werken en er is genoeg begeleiding, aandacht, support en steun. Dit vind ik echt heel fijn.


Ik heb geleerd om dichter bij mezelf te blijven, te voelen wat vind ik belangrijk, hoe wil ik dit dan en vooral hoe niet. Situaties die mij teveel kosten heb ik afscheid van genomen en ruimte gemaakt voor nieuw. Heel veel opgeruimd!

Carlijn is echt een topper en ben zo blij en dankbaar dat ik deze grote stappen en veranderingen met haar mag maken. ❤️🙏🏻

Pilaren van The Rebels Journey

Onderstaande 5 elementen vormen de rode draad tijdens de reis. We gaan ons hoofd, lichaam (hart) en ziel met elkaar verbinden waardoor onze emoties en energie vrij kunnen stromen.
Alles wat we leren, lezen en zien gaan we direct integreren in je dagelijks leven. Het integratie proces is vaak het moeilijkst, maar wel het belangrijkste onderdeel van deze reis. Alleen door goede integratie ga je de verandering ervaren.

Integratie

Het belangrijkste van deze reis is de tijd en begeleiding die we nemen om alles wat we leren, voelen en ervaren, te integreren in ons dagelijkse leven. Inzichten krijgen is waanzinnig, er daadwerkelijk wat mee doen is soms een uitdaging. De juiste begeleiding zorgt ervoor dat je patronen gaat doorbreken en je leven daadwerkelijk anders gaat inrichten. Het supportteam is er om je dagelijks te ondersteunen en aan te moedigen dit te blijven volhouden. Een stok achter de deur.

Hoofd

Ons hoofd neemt vaak de overhand en houdt ons weg bij ons lichaam. Dit uit bescherming, zodat we de pijn niet hoeven te voelen. Maar dat betekent ook dat we weg gehouden worden van het plezier, de liefde en levensenergie. De gedachten zijn ongelofelijk krachtig. Tijdens The Rebels Journey gaan we hier mee aan de slag zodat jij ze voor je kan laten werken in plaats van tegen je.

Lichaam

Het lichaam staat centraal bij alles wat we doen. We gaan terug naar voelen. Luisteren wat ons lichaam te vertellen heeft, voelen welke kant we op mogen bewegen, welke keuze de juiste is. Dit doen we door verschillende vormen van lichaamswerk. Denk aan yoga en ademwerk, maar ook aan voeding en andere vormen van beweging.

Emoties

Veel mensen hebben al vroeg in hun leven aangeleerd dat emoties geen grote rol mogen spelen in je leven. Boos zijn werd afgekeurd, huilen is voor mietjes en te enthousiast zijn mocht eigenlijk ook niet. Alles is weg gestopt in ons lichaam. Door de verbinding te herstellen gaan we stapje voor stapje onze emoties weer de  vrijheid geven die ze nodig hebben.

Energie

Energie komt in vele vormen aan bod. Je fysieke energie in de vorm van lichaamsbeweging en voedingsadvies, maar ook energetisch werk. Alles is energie, maar hoe bescherm je je eigen energie en hoe kan je het voor je laten werken? Dat zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens The Rebels Journey.

The Rebels Journey: Projects

“Quit hiding your Magic, the world is waiting for you!”

The Rebels Journey: Quote
20210430020-RVL_4886-ReggyPhotography.jpg

Algemene zaken die je moet weten

Start: mei 2023 

Live dagen

3 en 4 juni

1 en 2 juli

26 augustus

23 september

3 - 5 november (Spanje)


In het programma zitten

- online groepssessies

- online masterclassen

- live dagen in binnen-, en buitenland

waarbij verschillende specialisten hun expertises met de deelnemers komen delen.

Kosten:

Early bird €2900,- (excl. BTW) tot 1 maart 2023

Normale prijs €3300,- (excl. BTW)

Betalingsplan mogelijk

The Rebels Journey: About

FAQ

Wat als ik er een keer niet bij kan zijn?

Dat is geen probleem. De online sessies worden opgenomen en zijn levenslang terug te kijken. 
Natuurlijk kan het zijn dat je een keer een live dag gaat missen. Dan gaan we samen kijken hoe we dit kunnen opvangen.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt

De live dagen duren gemiddeld 8uur, je bent daarnaast ook 3x een weekend op pad en de online sessies zullen variëren van 1 - 2,5 uur.
Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je tijd vrij maakt voor de integratie. Om zo ook in je dagelijkse leven te kunnen gaan ervaren wat je tijdens de sessies al voelt. Hoeveel tijd je hierin steekt is aan jou.

Kan ik in delen betalen?

Zeker weten.
Er zijn verschillende mogelijkheden. Het moet toegankelijk zijn voor iedereen die dit voelt. Neem voor de mogelijkheden even contact met me op.

Het komt me nu niet uit? Wanneer start de volgende?

Momenteel staat er nog geen 2e Journey gepland. Neem vooral even contact met me op, wellicht kunnen we deze journey toch mogelijk maken.

The Rebels Journey: FAQ

Mijn Journey

Toen ik 5 jaar geleden een grote beslissing maakte voor mezelf, begon mijn innerlijke reis pas echt. Zoveel schaduwen, emoties, gevoelens en disconnectie met met lijf. Het was ongemakkelijk en fantastisch tegelijk.

Toen Covid mijn werk in de evenementen stopzette, ging deze reis in de 5e versnelling. Ik pakte alles aan om te leren over mezelf. Ik heb de mooiste workshops gedaan en de meest magische teachers ontmoet.

Ik heb de rebel in mezelf omarmd en zet haar graag nu in om jouw rebel wakker te maken.

Die stem die zachtjes in je oor fluistert dat het anders kan. De moed die je helpt om ook door het donkere te bewegen. Die power in je om het leven met beide handen aan te pakken. Dat is de rebel die ik bedoel.

Ik heb dit programma gemaakt omdat dit mijn reis is geweest. Het is mijn Journey en onderzoek naar mezelf en de verbinding met mijn lichaam en Spirit. Deze reis heeft mijn leven totaal veranderd en dat gaat het die van jou ook doen.

20211130-RVL_3943_Reggy-van-Liempd-Fotografie_Carlijn-van-de-Laar.jpg
The Rebels Journey: About
bottom of page