top of page
Candles & Plants

Plantmedicijn Ceremonie

Een reis met de Spirit van de Psilocybine die je brengt naar je innerlijke bewustzijn. Licht schijnt op dat wat je misschien nog niet ziet en je inzichten geeft in hoe je het anders zou kunnen doen. Een ceremonie die je helpt om weer in verbinding te komen met je authentieke zelf en te leven vanuit kracht en liefde.

Dit is voor jou wanneer...

  • Jij de "calling" voelt om een innerlijke reis te maken samen met de plant.

  • Je voelt dat je dingen anders wilt doen in je leven

  • Je bent klaar om te gaan werken met de thema's die spelen in je leven

  • Je bent bekend met therapeutisch werk en spirituele ontwikkeling

Wat kan je verwachten

Wat is Psilocybine?

Plantmedicijnen worden al eeuwen door indigenous tribes gebruikt om contact te maken met verschillende lagen van bewustzijn. Indigenous tribes noemen deze “sacred plantmedicines”. Planten hebben een enorme hoge intelligentie en daarmee een hoge energetische trilling.

Hoge trillingen zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld je gevoel van acceptatie, liefde en geluk. Plantmedicijnen geven je de mogelijkheid om pijnlijke ervaringen en gevoelens, zoals angst, schuld, schaamte, verdriet en boosheid op te ruimen en te helen. ​

Uit recent onderzoek is gebleken dat psychedelica niet alleen behulpzaam is voor het verbeteren van geestelijke en emotionele gezondheid, maar het verhoogt ook de verbondenheid van mensen. Door psychedelica ervaar je meer verbinding met jezelf, de mensen om je heen en de natuur. Deze diepe verbinding met de natuur die door  psychedelica wordt aangeboord zou volgens de wetenschappers kunnen helpen om onze planeet de redden!

Tijdens de ceremonie neem je plantmedicijn tot je, waardoor jij jouw bewustzijn verruimt. Je ontwikkelt een brede visie en leert kijken naar het grotere geheel. Je pakt vaste patronen en denkwijzen aan en heelt dat wat je zo in de weg zit.

De effecten van een ceremonie kunnen fysiek, emotioneel en spiritueel zeer intens zijn. De ceremonie haalt omhoog wat je hebt verdrongen of hebt weggestopt. Alles wat niet verwerkt is wil verwerkt worden en alles wat niet bewust is wil bewust worden.

Het is goed jezelf de vraag te stellen of je hier op dit moment aan toe bent.

 

Psilocybine zit in een truffel. Deze truffel is een compacte massa van mycelium dat door de rest van het mycelium van de paddenstoel heen groeit. Het mycelium is de schimmel die zich in de grond bevindt waar de paddenstoel in wezen de vrucht van is. Deze truffel bevat de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine. 

Psilocybine is een psychoactieve stof, welke in de Nederlandse wetgeving wordt toegestaan. Op moment van schrijven wordt door verschillende instanties en universiteiten wetenschappelijk en klinisch onderzoek gedaan naar de werking van psilocybine in combinatie met therapeutische behandelingen.

Rock Balancing

Praktische Informatie

De komende ceremonies zijn op:

Donderdag 3 oktober 2024  (1 ceremonie, 1 nacht)

Vrijdag 15 tot zondag 17 november 2024 (2 ceremonies, 2 nachten)

Aanvang 16.00 uur

Vertrek 12.00 uur 

Locatie Zenhoeve in Poppel

Assistent facilitator Inge Smits

Investering

1- daags retreat 3 oktober €397,-  

Weekend retreat 15-17 november€747,- 

(als je een factuur wenst komt de BTW er bij)

Inclusief voorbereiding, ceremonie, overnachting, maaltijden, integratie

en 1 op 1 coachgesprek

Via onderstaande button meld je je aan voor de ceremonie. Aan de hand van dit formulier zullen wij een intake gesprek voeren, waarna we de deelname wel of niet bevestigen.

Werken met Carlijn en Plantmedicijn

Mocht je op een andere manier willen werken met plantmedicijn. Bijvoorbeeld 1 op 1 of met een groep, neem dan contact met me op en dan onderzoeken we de mogelijkheden.

bottom of page